onsdag 16 september 2015

Centerpartist jämför moderat med terrorist...

I dagens Vimmerby Tidning jämför den f.d ordf. i Vimarhem, mångårige centerpartisten och lokala centerideologen Tomas Holgersson, Frödinge,  moderaterna gruppledare Marie Nicholsson med "Bagdad Bob" - Irak-regimens informationsminister 2003, en av dem som var ansvarig för Saddams Husseins terror mot sin egen befolkning.
(2014 gjorde vice statsminuster Åsa Romson (mp) samma jämförelse med Jan Björklund (fp) i en debatt om skolan i valrörelsen. Därefter sjönk givetvis hennes betyg på den seriösa skalan, och är fortfarande sjunkande efter en rad fadäser...)

Holgersson lämnar knappast något motiv till sitt hån. Enbart att Marie Nicholsson beskriver en omgörning i det lokala moderata partiet på ett positivt sätt.
Ungefär samtidigt går oppostionsrådet Ingela Nilsson-Nachtwei ut i sin blogg och tar avhoppen i moderaterna som intäkt för att Vimmerby har brist på demokrati.
Alla avhopp i centern och socialdemokraterna nämns inte.

Men det är tydligt att centerns strategi för en återkomst till makten i Vimmerby ska ske genom att jämföra motståndarna med terrorister och att avhopp i moderaterna beror på brist på demokrati medan avhopp hos centern enbart är naturliga.

Detta centarparti gör anspråk på att få styra igen efter 2018 års val. Frågan är med vilka? Med partiet som leds av "Bagdad Bob"?
Vilken katastrofal strategi...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar